ENKELKRUM, DOBBELKRUM, TEGL, BETONG, SINKPLATER, TAKSINGEL ELLER SVEISET DUK?

Taktekking er en viktig del av byggingen av et hus. Det gir beskyttelse mot vær og vind, samt bidrar til å forbedre utseendet. Å velge riktig materiale og profesjonell taktekker er nøkkelen til en vellykket taktekking. Det viktigste med et godt tak, er riktig sammensetningen av byggematerialer, og med stadig flere produkter og løsninger på markedet, er det viktig at man finner den beste løsningen tilpasset hus, ønsker, beliggenhet, klima og budsjett.

Eiker Tak og Blikk er din taktekker i Drammen, Asker, Bærum, Oslo, Hokksund, Holmestrand og omegn.
Vi liker å si at et tak ikke bare skal se bra ut, men også være gjennomgående solid, slik at du som eier av bygget, og vi som fagfolk, skal ha tatt alle forhåndsregler i forkant av arbeidets oppstart.

Som takentreprenør har vi lang erfaring og kan vise til gode referanser. Vi benytter kun kvalitetsprodukter fra kjente leverandører slik at du som kunde skal kunne senke skuldrene i trygghet om at jobben utføres forskriftsmessig.

Våre fagfolk garanterer for et godt resultat. Derfor utfører vi kontroll av taket for å kvalitetetssikre arbeidet etter ca. 1. år, for at du som kunde skal være trygg på arbeidet som er utført.

Les gjerne mer om hvorfor du bør velge oss her, eller ta gjerne kontakt med for en uforpliktende befaring.

Eiker tak og blikk utfører taktekking i Drammen. Bærum, Oslo, Hokksund, Viken og omegn

Er du på jakt etter en pålitelig taktekker i Drammen, Asker, Bærum, Oslo og omegn?
Da er Eiker Tak og Blikk det rette valget for deg.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende befaring!

Vi bruker produkter fra blant annet: