«Vår spesialkompetanse innen takfaget, våre erfarne håndtverkere og vårt bevisste valg av kvalitetsprodukter, gjør at vi garanterer tak og arbeid som varer»

Eiker tak og blikk har siden oppstarten i 1991 levert arbeider innen taktekking og blikkenslagerarbeid, til privat og bedriftsmarkedet. Vi er lidenskapelig opptatt av service i alle ledd av arbeidet. Vi liker å si arbeidet ikke bare skal se bra ut, men også være gjennomgående solid, slik at du som eier av bygget, og vi som fagfolk, skal ha tatt alle forhåndsregler i forkant av arbeidets oppstart. Derfor har vi også stort fokus på kvaliteten av materiell som vi kjøper inn fra våre underleverandører, både i egne og som samarbeidspartner i større byggeprosjekter.

Vi tilbyr deg gratis og uforpliktende befaring av jobben, kontraktfestet oppdrag og ingen betaling før jobben er utført. I tillegg har du 5 års garanti på jobben.

Eiker tak og blikk stiller i tillegg med en egen RYDDEGARANTI. Alt for mange kunder opplever fortsatt rotete byggeplasser, etter at arbeidet er ferdigstilt. Med vår ryddegaranti sørger vi for at alt byggeplassen skal være like ryddig som resten av arbeidsoppgavene du setter oss til. Containerleveranse, opprydding og bortkjøring av byggeavfall blir derfor en helt naturlig avslutning på et arbeid vi utfører.

Vi har sentral godkjenning og sørger derfor, alltid, å tilfredsstille kravene i plan- og bygningslovgivningen. Dette for at du som kunde skal sitte igjen med den gode følelsen, etter at arbeidet er utført.

Vi garanterer for våre produkter, tjenester og kvalitet. Har du behov for akutt hjelp står vi alltid til rådighet for å kunne bistå deg gjennom vår døgnbemannede vaktelefon.

Har du spørsmål, eller ønsker komme i kontakt med oss for en gratis befaring?

Kontakt oss på (+47) 454 85 711