Å etterisolere huset ditt er ikke bare et smart trekk for å redusere energiforbruket og spare penger på lang sikt, det kan også dramatisk forbedre inneklimaet og øke komforten i hjemmet ditt. Eiker Tak og Blikk tilbyr etterisolering i Drammen, Eiker, Oslo, Kongsberg, Asker, Bærum, Hokksund og omegn og vi hjelper deg gjerne med å isolere vegger og loft.

Fordeler med Etterisolering:

  1. Redusert varmetap: Etterisolering av vegg, tak eller loft bidrar til å redusere varmetapet fra huset ditt, noe som fører til lavere energiforbruk og lavere fyringskostnader.
  2. Bedre komfort: Med bedre isolasjon vil hjemmet ditt holde en jevnere temperatur gjennom året, noe som skaper et mer behagelig inneklima uansett værforhold utenfor.
  3. Lydisolering: Tykkere og nyere isolasjon bidrar til lavere støy og bedre lyddemoping fra uønsket støy.
  4. Miljøvennlig: Ved å redusere energiforbruket reduserer du også din karbonavtrykk og bidrar til å beskytte miljøet.

Besparelser i Økte Fyringskostnader:

Etterisolering av huset kan føre til betydelige besparelser i økte fyringskostnader. Ved å redusere varmetapet vil du kunne oppleve betydelige reduksjoner i strømregningene dine, spesielt i de kalde vintermånedene. Ifølge Enova bruker man opptil 70 % av energikostnaden på oppvarming av boligen, og det er mye å spare på å ha et bedre isolert hus. Jo eldre huset ditt er, desto mer vil du hente på å etterisolere. Tenk gjerne helhetlig når man først skal isolere. Det hjelper lite å isolere loftet om man har gamle vinduer og dårlig isolerte vegger. Hos Eiker Tak og Blikk kan vi hjelpe deg med å se på hva som børe gjøres, og samtidig kunne gi deg et uforpliktende pristilbud.

Inneklimaforbedringer:

Etterisolering også positive effekter på inneklimaet. Ved å forsegle utettheter og holde på varmen, reduserer du risikoen for fuktighet og kondensproblemer, som kan føre til mugg og andre helsefarlige forhold. Dette resulterer i et sunnere og mer behagelig miljø for deg og din familie.

Ved å velge Eiker Tak og Blikk for din etterisoleringstjenester i Drammen, Eiker, Oslo, Kongsberg, Asker og Bærum, sikrer du ikke bare at du får kvalitetsarbeid utført av erfarne fagfolk, men du investerer også i en mer energieffektiv, komfortabel og helsevennlig bolig.

Ta kontakt med oss i dag for en gratis vurdering.