Våre tjenester

Taktekking

Planlegger du å skifte ut eller reparere ditt gamle tak? Eiker Tak og Blikk er din taktekker i Drammen, Asker, Bærum, Oslo, Hokksund, Holmestrand og omegn.

Takfornying

Med takfornying kan du forlenge levetiden på den eksisterende taksteinen. Samtidig får du et tak som blir like pent som da det var nytt, til en fornuftig kostnad.

Blikkenslagerarbeid

Eiker Tak og blikk har over 27 års bransjeerfaring og hjelper deg med alt blikkenlagerarbeid for tak og fasade. Gammelt som nytt.

Snekkerarbeid

Som totalentrepenør kan vi levere det komplette taket, eller bistå deg med annet snekkerarbeid som utskifting av dører, vinduer, råteskader m.m.

Malerarbeid

Skal du male huset, taket, eller pusse opp inne. Vi utfører alle typer malerarbeid av tak, utvendig fasade og innvendige tak og rom.

Etterisolering

Etterisolering er både lønnsomt på lommeboka og bidrar til bedre inneklima. Vi har lang erfaring og utfører etterisolering av både tak og vegger.
chevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram